Jag e en dålig människa

Fy satan vad jag e superdålig på att uppdatera bloggen.. Det är nästan pinsamt! Borde antingen ta tag i bloggandet eller ta bort den.. I mina öron så låter det sista alternativet dock lite väl drastiskt! jag e nog inte en drastisk person.

Så vad har hänt i mitt liv den senaste tiden?

* Jag har blivit erbjuden att jobba kvar på NÄRA resten av året :) Känns skönt att faktiskt veta vad jag ka göra det närmaste halvåret. För just nu känner jag verkligen inte för att ge mej ut att söka nytt jobb.. och dessutom så trivs jag rätt så bra.. Det blir ju bättre och bättre ju längre tid som går..

* Jag har fått en platskärm till datan. Skitnice, de är så himla smidiga och snygga. Och kanske om jag har tur så e det inte helt omöjligt att jag även ska få ett par nya högtalare.

* En ny säng har beställts, hela 105 bred. Kändes dock inte så mycket större än min nuvaranda säng. men det e nog ändå ganska stor skillnad. Dumt nog är det 6 veckors leveranstid. Men det som väntar på något gott...

* Planerna att göra om lite i rummet är i full gång. Ska bli skönt att bli av med den fula gula färgen jag tidigare i mitt  liv valde att måla väggarna med.. Vad tänkte jag på?? Ung och dum som man var :P På Söndag bär det av till IKEA!

* Träning har det tyvärr inte varit så gott om den sista tiden. Känner mej inte så värst motiverad. men jag tror att det blir bättre till hösten. På sommaren ska man inte vara inomhus och svettas.

Det här inlägget blev oerhört fult utformat.. Men det ville sig helt enkelt inte..



RSS 2.0