Gårdagens NÄRA-dag

Som sagt var det NÄRA-dag igår.. Och hela kontoret invarderades av människor.. Ett tag var det så mycket folk att jag blev riktigt folkskygg.. Som tur var blev det inte så mycket minglande för min del, jag blev satt som lektant i lekrummet.. Och om jag ska vara ärlig är jag nog bättre med barn än med vuxna.. Så det passade nog mig alldeles utmärkt.. De flesta var så fasinerade av tv-spelet så att rita låg inte alls högt upp på listan.. Det fanns till och med en tävling om vilka som ritade de finaste NÄRA-husen, de som framsågs som vinnare skulle få en massa godis.. Konstigt nog var bara 1 intresserad av priset, så hon stog som ensam vinnare.. Jag som trodde att alla barn ville ha godis.. Men icke sa nicke..

Men jag måste hålla med ungarna om att tv-spelet, eller "eye toy" som just det spelet hette var grymt skoj.. Riktigt bra träning var det också.. Jag var helt slut efter lite friidrottsgrenar där man skulle springa, hoppa och grejer.. Hade jag varit några år yngre hade jag lätt skrivit det där på min önskelista.. Men nu finns det andra saker som lockar mer.. Som en systemkamera och bärbar dator.. :)

Efter en hel dag med ungarna var jag helt slut i kroppen.. De har ju så himla mycket energi så man blir helt paff.. Fötterna och bena värkte, så när jag kom hem satt jag och tyckte synd om mej själv tills jag skulle sova..

NÄRA-dag

Idag är en lite annorlunda dag här på jobbet. Vi ska nämligen ha öppet hus, så det kommer att strömma in massa folk hela tiden mellan 15.00-19.00.. Så imorse slängde jag på mej en skjorta och plattade håret lite granna för att se lite mer accaptabel ut..

Det blir iaf inte så mycket av de vanliga arbetssysslorna.. Och det är ju inte helt fel.. Dock är jag ju inte den där översociala personen som springer runt och minglar med alla gäster.. Så jag lär ju hänga inne hos barnen :P Där finns det nämligen ett grymt roligt tv-spel har jag hört rykten om.. Ett sånt där som har känselsensorer så man står och viftar med armarna och benen : )

Nu ska jag ta och fixa färdigt frågorna till tipsrundan om Astrid Lindgren

The killers

Jag har återupptagit lite av mitt the killers lyssnande..  Senast jag lyssnade på dem var väl si så där för 3 år sedan när de släppte sin första skiva.. Sen efter ett tag så dog intresset ut, man hade hört alla låtar för många ggr.. Sen för något år sen släppte de skiva nr 2, men den tilltalade mej inte riktigt. Men nu för några veckor sedan fick jag tag på deras 3:e skiva. Och den föll mig på läppen, så nu är det the killers som gäller för mej ett tag fram över.. De har verkligen något speciellt den gruppen, de kör på en annorlunda stil som i princip inga andra grupper har.. Och se är de bara allmänt bra :) Så mitt råd till alla musikälskar där ute som uppskattar bra musik; lyssna på the killers.. ;)


                                                               
                                                                Deras braiga skiva nr 3 :)


Inte långt kvar nu

I går var det exakt 4 arbetsveckor kvar tills det blir en lång härlig ledighet :) Eller så står jag där efter julhelgen arbetslös.. Än så länge vet jag inte riktigt hur det blir.. Det återstår att se, jag hoppas ju givetvis att jag får jobba kvar ett tag till. Men blir det inte så är det bara att ge sig ut och söka jobb.. Som iofs är lättare sagt än gjort.. De här 4 veckorna lär i vilket fall som helst gå sjukt fort.. Snart kommer det vara den 23:e december och jag står där utan att ha köpt en enda julklapp.. Låt oss hoppas att det inte blir så, men man vet ju aldrig.. För det känns som att tiden lurar mig lite, och vädret gör ju inte saken bättre direkt. Inga julkänslor här inte. Men iofs kanske vi måste komma in i december månad innan det är tillåtet att känna julkänslor.. Hemma har det iaf bakats lussebullar, sjukt gott :) Men tyvärr känns lussebullar inte riktigt som jul längre. För vi har nämligen tidigare år sätt till att ha ett stort lager i frysen så vi har kunnat äta lussebullar ändå in på sommaren.. Men då har vi kanske oss själva att skylla..


Julpynta

Vi är lite tidiga av oss på vårat jobb, så idag blir det julpyntning för hela slanten. Eller ja, vi börjar 14.00 och håller väl på i några timmar skulle jag kunna tro.. Får se om man kommer i någon julstämning. Skulle ju sitta fint med lite julsånger i bakgrunden, pepparkakor och lussebullar..  Andledningen till att vi är så tidiga är för att det ska vara öppet hus här på Torsdag. och då kan det ju vara lite mysigt med lite julstämmning.. Fast egentligen är det ju inte alls långt kvar till jul, mindre än en månad. Gud vad tiden går fort..





Ipod Nano

I dag har jag varit och inhandlat en ny Ipod. Jag hade tröttnat lite på den gamla, kände att jag behövde något nytt.. Inte för att den gamla på något sätt var dålig eller trasig, jag hade helt enkelt haft den för länge. Till slut tröttnar man. Så jag sålde den och köpte mej en ny :) Den nya varianten av Ipod Nano.. En liten fyrkantig mackapär... Jag föll för den på en gång och tycker att den är grymt häftig..

Så nu de senaste timmarna har jag suttit och laggt in lite musik. Blev mestadels gamla låtar som jag egentligen har lyssnat på för mycket. Jag skulle behöva lite nytt fräscht, men det är svårt att hitta.. Så jag får nöja mej med det här så länge.. 


                                                      image73
                                                    Så här fint och perfekt ligger den i handen ;)


Vad hände??

Jag har helt tappat tron på svenska folket och dess musiksmak.. Det är ju total kattastrof att Daniel skulle röstas ut från Idol. Det fanns verligen inte på kartan. Egentligen kanske jag inte har någon rättighet att klaga eftersom jag själv inte ringt in och röstat. Men nu finns det iaf bara en som kan vinna Idol (iaf enligt min mening, men man vet ju aldrig med svenska folket) och det är ju självklart Amanda.. Marie kan få komma 2:a och ja, Andreas får åka ut nästa fredag..

Vuxna?!

Det blidde ett litet försenat lunchinlägg idag.. Det kom nämligen lite saker i vägen. Vi fick ett bud som jag hade beställt, med bl.a. kalandrar för 2008. Och av någon andledning blev alla helt till sig och ville ha sina kalendrar på en gång.. Så det var bara för mej att sätta igång och fixa med det där.. Tänka sig att vuxna kan bli som barn ibland :P

Något annat som också är lite farsinerande när det gäller vuxna är att de ibland (inte alla) kan vara så himla dåliga på att ställa in disken i diskmaskinet.. Jag kan tänka mej att de jämt tjatar på sina barn att de ska göra det. Men sen när de väl kommer till jobbet och det finns någon annan (jag) som har hand om disken så kan de helt plötsligt glömma bort hur man gör när man ställer in sin kaffekopp i diskamaskinen..

Ja, det är några av de sakerna jag har lärt mig om vuxna idag..

Gårdagen var inte sköj..

Gud vad skönt att gårdagen är över, det kändes inte som min dag helt enkelt.. Det mesta som kunde gå fel gick fel.. Det började med att jag fick veta att jag snart blir tandlös :S Sen fortsätter dagen med allmänt massa fel på jobbet. En massa små betydelselösa saker som tillsammans blev för mycket för mig helt enkelt. Usch! Men tack och lov är det en ny dag idag och än så länge har den gått helt okej bra.. Så jag håller tummarna för att det inte händer en massa hemskheter de resterande 3h & 20 minuterna på jobbet. Om det iaf sker massa misstag får jag helt enkelt tröstkäka godis. ICA har billigt godis igen, så självklart ska jag dit :)

Efter jobbet ska jag ut och promenixa lite med Ida och hundarna, och så går vi som sagt förbi ICA och handlar lite onyttigt ;) Efter det ska jag nog ta ett långt härligt bad och sen blir det nog lyxfällan. Det enda man kan se på på torsdagar..


Tandlös

Otroligt nog var jag faktiskt så pass duktig igår att jag gick förbi tandläkaren, och jag lyckades få en tid redan idag.. Tyvärr redan klockan 7.40, samma tid som jag i vanliga fall går upp.. Men det fick gå det med.. Först var jag lite småorolig att tandläkaren skulle tycka att jag har gått dit helt i onödan och slösat på deras tid. För en liten blåsa (eller nåt liknande) känns ju som en smågrej som kanske kan försvinna av sig själv. Och dessutom gör den knappt ont, är bara lite öm. Men det visade sig att jag inte hade slösat på deras tid, för den 4:e december har jag fått en ny tid och då ryker en tand.. :S Läskigt värre. Jag är rätt van att gå till tandläkaren och har ingen större tandläkarskräck, men att rycka ut en tand tycker jag känns grymt läskigt. Dessutom kommer jag få ett fint tomrum där tanden en gång satt. Som tur var är det inte en av mina framtänder. Jag får höra sen om man möjligtvis kan fixa det där tomrummet på något snygg billigt (helst gratis) sätt. Jag känner inte direkt för att slänga ut en massa pengar på någon jäkla låtsastand..  

Stress

Idag får det bli ett kort inlägg. Jag har supermycket att göra.. Det är bra typiskt att alla kommer på samtidigt att dom behöver hjälp.. Vissa dagar sitter jag här helt uttråkad och räknar minuterna, sekunderna tills jag ska få gå hem.. Men det kommer jag inte hinna med idag.. 

Efter jobbet ska jag försöka svänga förbi tandläkaren. Jag borde egentligen ha gjort det för länge sen men jag skjuter alltid upp det.. Vilket verkligen är dumt eftersom att jag borde besöka tandläkaren innan årsskiftet, för då e det dags att börja betala för sig. Och det känns ju mindre kul, speciellt eftersom det är så in i helskotta dyrt..

Rubriker är överskattat

Nu e jag tillbax efter blogg uppehållet under helgen. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att det alltid blir så lite bloggandet under helger och andra lediga dagar.. Det kan iofs bero på att det inte finns några speciella lunchraster som jag faktiskt har när jag jobbar. Så jag tänkte iaf slänga upp en liten sammanfattning på hur min helg har sett ut.

I lördagskväll hade vi gäster, så jag satt och var trevliga under måltiden. Sen övergav jag gästerna och Ida kom förbi, så glodde vi på tv och lite sånt där.. Efter ett tag kom hanna förbi efter jobbet. Vi fortsatte att glo på tv och snacka skit..

I går var det dags för promenad ute bland tomtar och troll i skogen. Jag hoppade i "mina" stövlar, som jag snor hemma hos Ida nu för tiden. Så fort jag får på mej dem så känner jag mej så där riktigt härligt bondig. Men de är verkligen behövliga när vi är ute och går, Ida hittar jämt de lerigaste vägarna i hela V-tuna :P
Idag blir det ytterliggare en promenix, får se vad Ida har hittat för spännande väg den här gången.. Sen ska vi försöka fixa lite friday night lights avsnitt till Ida. Jag håller tummarna för att det funkar, annars kommer Ida bli superdeppig.. ;(

Fredagskris

Härligt med fredag igen. Dock lite småläskigt att veckorna går så himla fort.. De bara försvinner i ett naffs utan att man får något speciellt gjort.. Samma sak gäller den här veckan, allt för mycket har jag inte pysslat med. Snart kommer jag väl vara 25 år och undra vart de senaste 5-6 åren tog vägen. Men jag hoppas att jag när jag är 25 år har börjat plugga till något skoj och har en egen lägenhet.. Men det återstår väl att se då.. Det vore rätt så intressant att skriva ett litet brev nu om vad man tror och hoppas att man kommer ha uppnåt tills man är 25, och så läser man det inte förns på 25-årsdagen. Kan bli riktigt skoj att se hur rätt eller fel man kunde ha. Fast det vore ju inte så kul om man skrev ner en massa drömmar och mål och så har man inte lyckats uppnå något av dem. Då skulle det nog bli en djup deprission och 25-årskris.

Blä för torsdagar

Nu är en sån där trist torsdag här igen. Det är en dag som jag anser vara ganska så värdelös. Kankse mest på grund av att det är ont om bra program då. Det låter kanske lite tragisk, men en stor del av mitt liv består nog tyvärr av TV-tittande. Man är ju inte allt för pigg på kvällarna efter att ha jobbat, så då passar det ju verkligen alldeles perfekt att bara fördriva tiden framför tv:n.

Så eftersom torsdagar är värdelösa när det gäller tv-program så är det alldeles utmärkt att ta ett långt härligt bad. Eller så skulle man sattsa på någon sorts poesikväll då ;) Ja, nåt måste man ju sysselsätta sig med, för det är verkligen inte skoj att slötitta på en massa urdåliga tv-program.

Stressigt värre..

11.55 fick jag i uppdrag att springa till Lidl för att köpa plastbestick till lunchen, vilken brukar äga rum kl 12.00.. Så jag skyndade mej så fort som möjligt. Men Lidl sålde tydligen inte plastbestick, så jag fick dra vidare till macken. Jag småsprang lite så jag var smått anfådd när jag kom fram, som tur var sålde de plastbestick där iaf. Och ännu mer tur var det att Ida och hennes mamma kom förbi med bilen precis när jag kom ut från macken, så då fick jag skjuts till jobbet.. :) De kunde verkligen inte ha kommit mer lägligt.. Nu sitter jag iaf här mätt och belåten. Och ska väl snart dra till macken IGEN för att köpa kladdkaka eller något  annat smaskigt som vi ska ha på eftermiddagsfikat. Det är rätt så bra när det hålls möten här, då inhadlas det alltid en massa godsaker. Och att jag får gå och handla gör inte så mycket, då får jag ju frisk luft och lite variation i sysslorna.. Men jag uppskatar därimot inte när jag måste stressa för att hinna få tag i allt..

Efter jobbet blir det ännu mer frisk luft, för då blir det en långpromenad. Får se om jag har lika ont i benen i kväll som jag hade efter promenixen förra veckan..

Finbesök

Idag fick jag finbesök hit till kontoret. Det var pappa som ville se hur jag hade det här. Så han fick se den fina (not) bilden på mej som sitter på vägen. Han fick även se mitt rum, min dator, mina blommor och lite sånt där.. Kanske inte finns allt för mycket att se här.. Är mestadels bara en massa konotorsrum.. Men jag måste säga att det känns nice att ha ett eget rum, så man kan lyssna på vilken musik man vill och slippa sitta och vara trevlig hela tiden.

lalalaa

Nu e jag precis tillbaka från lunchen, för en gångs skull käkade jag inte på kontoret. Kul att slippa det för en gångs skull.. Nu var det inte så att jag var ute och käkade, utan Ingrid, chefen, hade öppet hus för att hon fyller år idag. Så då åkte vi dit och käkade en massa :)

Snön fortsätter falla, men det verkar inte ge något resultat på marken. Allt bara smälter bort, det är så synd. För snön e jättemysig om den ligger kvar på makren, den lyser upp så mycket så det slipper vara bäcksvart redan vid 16-tiden när jag slutar jobba..

Den lilla isnperation som jag ibland har verkar vara helt bortblåst, jag har åter igen fått den berömda skrivkrampssjukan. Något jag väldigt ofta drabbas av. Speciellt en sån här dag när inget speciellt händer.. Ett bra knep vid sådana tillfällen är ju att slänga in en flashig bild. Men tyvärr är jag rätt så dålig på det eftersom min kamera e världssämst. Jag har dock planer på att köpa en ny riktigt bra efter jul, nån gång i mellandagarna kanske. Det är iaf så  mina tankar ser ut nu. Kan ju hända att jag ändrar mej, men jag tror inte det. Om jag slår till på en riktig raggig kamera kan jag lova er lite mer färg här i bloggen. Det som egentligen skulle kunna stoppa mitt köp är min snålhet som ibland tittar fram. Men jag tycker nog att jag ska kunna köpa något riktigt bra och dyrt nu när jag jobbar. Jag kan ju inte bara spara allt till en framtida lägenhet eller resa. Jag måste ju leva lite i nutiden också..

Nä nu ska jag börja kopiera eller nåt sånt..

En riktigt trevlig helg :)

Nu är ännu en helg förbi.. Den här helgen blev en salig blandning av allt möjligt.. Fredagen innehöll som vanligt idol-tittande.. Så mycket mer hann jag inte med innan jag var för trött för att vara vaken.. Lördagen hade jag fullt upp ändå ifrån 12.00 tills mitt i natten.. Jag och syrran åkte in till stan bl.a. för att lämna in min ring på lagning, och sen för att span runt lite. Jag inhandlade en mössa från carlings :) Jag har gått och blivit lite mössberoende.. Tidigare år har jag väl haft 1 mössa som jag knappt använt, förutom när det var 20 minusgrader. I år har jag redan hunnit med att köpa 2 stycken och göra 1. Och jag använder dem så mycket som möjligt, det är ju grymt skönt att slippa frysa om öronen..

Under vistelsen i stan hann vi se 3 kändisar.. Och vi var inte ensama om det, några fjortisar fick också syn på Idol-sebastian, då de började springa efter honom. Riktigt pinsamt asså. Tur att jag aldrig har varit så där..

När vi kom hem ifrån stan så var det i princip bara att vändai dörren, för då skulle jag, Ida och Katta bege oss till bowlinghallen. Och otur som vi hade fanns det massa fjortisar där också, ett helt gäng på 5-6 pers hade banan bredvid oss.. Ee finns typ överallt.. Bowlingen gick urdåligt i början, men sen när jag väl kom in i spelet lite gick det genast bättre. Tyvärr så var det Ida som plockade hem segern. Men nästa gång ska dte bli andra bullar, då ska jag gå och smygträna innan :P Men dyrt som sjutton var det, 220 spänn för 1 bana. Är inte det lite väl dyrt? Rena rånet tycker jag.

Sen var det dags för käk, och för en gångs skull blev dte inte Mcdonalds. Men dte gick ju bra dte också. Vi käkade mongolisk buffé. Härligt att bara få plocka på sig vad man ville. Kvällen avslutades med Nattbio på rigolett. Saw 4, kanske inte den bästa filmen att se mitt i natten. Så jag kan ju inte påstå att jag tittade allt för mycket, men jag har klarat mej ifrån mardrömmar iaf.

Söndagen innehöll mest en massa slappande, och lite farsdagfirande. Nä nu har inlägget hunnit bli alldeles för långt och ointressant. Så jag avslutar nog här..

Ingen städning fär min del

När jag kom hem ifrån jobbet och klev in på rummet så såg det ovanligt städat ut. Då hade väl mamma och pappa tröttnat på mitt stök. Så de hade bädat, plockat upp saker från golvet, dammat och fixat i ordning.. Så nu får jag nog stryka det från min att-göra-lista. Ibland är det rätt bra att de är lediga på fredagar ;)

Jag vill hem

Alldeles alldeles snart så är det helg för min del.. När det bara är cirka 15 minuter kvar så går tiden verkligen väldigt långsamt. Man kan ju inte gärna påbörja något nytt projekt. Så det blir bara till att sitta och kolla in i väggen. När jag gick ett varv i korridoren såg jag att jag inte var den enda som var helt sysslolös. Det filas naglar och andra liknande sysslor här av de flesta just nu. Men det finns ju även någon stackare som stressar som sjutton för att bli klar med vad det nu är de håller på med.

Jag kan för övrigt meddela att jag har lyckats ganska bra med mina blommor än så länge.. Jag fick till och med beröm för mina gröna fingrar (eller man kanske ska kalla det tur) av blomexperten här jobbet.. Inte så värst intressant kanske.. Men det var det enda som kom upp i huvudet nu..

Fredag

Nu är det åter igen fredag, och det tackar vi självklart för :) Den här veckan, precis som alla andra har gått väldigt fort.. Dagarna bara springer iväg, vilket är nice på så sätt att dagarna på jobbet går helt okej fort.. Men det som är hemskt är att helgen går sjukt mycket snabbare. Och den här helgen ska jag hinna med;

1. Att städa mitt rum -det blev aldrig av förra helgen
2. Slöa framför TV:n - Det hör lixom helgen till. Det blir ju iaf Idol ikväll.
3. Åka in till stan med Marre-mask -då ska jag bl.a lämna in min ring på lagning, sen ska vi springa runt och leta efter någon smyckesaffär som Maria hade hittat.. Jag trodde även att det skulle bli någon farsdag present, men pappa ville tydligen bara ha pengar som han ska spela bort på tipset.. Så då får det bli så..
4. Bowla - Vilka vi blir är i nuläget lite oklart, men Ida och jag är iaf taggade för det :)
5. Hitta på något kul efter bowlingen - vad får vi väl se. Men något skoj ska man väl kunna hitta på.
6. Fira Farsdag - Inte för att vi firar det så mycket, vi slänger väl i princip fram presenterna (pengarna i det här fallet) och sen är det färdigfirat.


I går blev det promenix med Ida och hundarna efter jobbet. Alltid lika trevligt :). Det blev en riktig långpromenad, och det känns i kroppen idag kan jag säga. Jag är så otränad som går. Ett tag kändes det som att höfterna skulle paja och knäna med. Men nu dagen efter har jag återhämtat mej relativt bra.


Ingen sovmorgon idag inte..

Den här dagen böjrade lite extra tidigt, vi skulle ha hjärt-och-lugnräddnings kurs. Så det var bara att gå upp i ottan. Eller de flesta vanliga arbetarna tycker väl inte att det är mycket att skrika för.. Men för mig var det länge sen jag gick upp 6.35.. Samtidigt som jag var tvungen att gå upp så tidigt fick jag och mamma bråka om toaletten, blir alltid så körigt när flera ska gå upp tidigt.. Hon var så där överdrivet hurtig (tycker jag, som fortfarande inte var vid medvetande) så jag var lixom tvungen att hänga på i hurtigheten. Så kl 07.10 var jag färdig, och jag skulle inte vara på jobbet förns 8.00. Så då hade jag lite dötid som jag bara satt av i köket.. Men hade jag fått göra allt i min vanliga takt hade jag blivit färdig tidigast 7.30..

När jag satt där på HLR-kursen och kollade på ett informationsband så kändes det lite som att vara tillbax i skolbänken.. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om dne känslan, jag har nog lagt skolan bakom mej ett tag nu. Precis när jag började jobba här så kändes det mycket softare om jag hade fått gå till skolan, men nu har jag kommit in i det och då känns det inte lika jobbigt länge.. Kursen var iaf bra, man har ju gjort den 1 gång för länge sen. Men man kommer ju inte ihåg mycket av det.. Så det är ju bra om man går en sån här kurs lite då och då.. Fast jag hoppas ju givetvis att jag aldrig behöver använda mina kunskaper om HLR. 

Vattnet stängdes av här för ett tag sen, så jag fick käka lunch utan något alls att dricka.. Det var ju mindre skoj.. Jag måste verkligen ha någonting att dricka när jag käkar mat. Men det fanns ju inte så mycket jag kunde göra.. Iofs så kunde jag ju ha gått till LIDL och köpt en cola eller nåt.. Men det är jag alldeles för lat för, även fast det bara är typ 100 meter dit.. :P 

 


Trasig

Nu har min ring som jag fick i studentpresent gått sönder igen.. Det är en jäkla "sten" som lossnar hela tiden.. Eller ja det här är andra gången.. Men ändå.. Jag som är extra försiktig med den, tar av mej den vid sådana tillfällen som känns lite "farliga". T.ex. när jag plockar ur disken ur diskmaskinen. Men vad får man för att man är försiktig? Som tur var så är det gratis reperation så jag slipper ju betala för det. Men jag måste ju ta mej in till stan för att lämna in den.. och det känns lite smått jobbigt.. Går den sönder ytterliggare en gång ska jag nästan kräva pengarna tillbaka, fast samtidigt vill jag inte det eftersom det var en studentpresent, då känns det lite konstigt.. Och dessutom så gillar jag den riktigt mycket.. Så ja, jag får väl helt enkelt hoppas att de lagar den ordentligt den här gången..

Så mycket mer än en trasig ring kan jag inte dela med mig av idag känns det som.. Livet går lite på rutin just nu, äta-jobba-sova typ.. Men förhoppningsvis ska det bli bowling snart iaf..


En helt vanlig tisdag

En seg dag idag, tror att det ska bli lite rensning i pärmar idag.. Boring.. Men det måste göras någon gång, det är ett sånt där långdraget jobb som tar mycket tid och som jag kan göra när jag inte har något annat för mej.. Så det ser ut att passa idag tyvärr..

Sen ska jag även se till att bilden på mej kommer upp på väggen.. Det är inte heller så kul, men tydligen ska det finnas en bild på alla som jobbar här.. så det var bara att le för kameran.. Kortet blev väl helt okej, helt nöjd blir jag i princip aldrig.. Sen fick jag en kopia som hon sa att jag kunde ge till mamma och pappa ;)

Efter jobbet ska jag iaf ta en sväng förbi ICA.. De har nämligen billigt lösgodis den här veckan.. Och alla med bra godissmak vet ju att ICA har det bästa godiset, med t.ex geisha, dumle och en massa andra sorters choklad.. :) Sen kanske det blir lite ferraribilar och gelehallon.. Jag har som sagt inte så himla stor spridning på mina godisar. Det brrukar se rätt så enkelspårigt ut i min godispåse, inte en massa olika färger och former, och många tycker att jag e lite tråkig. Men om de inte gillar mitt godis behöver jag ju inte bjuda lika mycket :P haha.. Riktigt smart knep det där.. 


           ruskigt billiga gelehallon

Helgen

Helgen försvann som vanligt väldigt fort.. Kan inte regeringen införa fredagen som helg.. Det skulle verkligen vara supergreat.. I lördags blev det bio i stan, solstorm.  En rätt så bra film.. Den senaste tiden tycker jag att vi har misslyckats lite med våra filmval. Vi får hoppas att den trenden vänder.
Igår latade jag mej lite granna, sen var det promenix med Ida och hundarna i skogen.. Och självklart gick vi bort oss lite, skogen ser ju i princip likadan ut överallt när det är mörkt.. Men till slut kom vi ut iaf, kanske inte där vi hade tänkt oss, men ut kom vi. Jag kännde att mitt flås ligger på minus, jag är nog för stillasittande helt enkelt. Och att då helt plötsligt ge sig ut i skogen bland rötter, stenar, lera och backar sätter sina spår..

Sen på kvällen var det dags för sista avsnittet av "ensam mamma söker", som jag typ har blivit helt besatt av. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag tycker det är så bra, men bra är det. Jag skulle inte ens i min vildaste fantasi kunna tänka mej att missa ett avsnitt.. Så kl 20.00 satt jag förberedd med glass och täcke i soffan.. Och självklart hade man ju några favoritkillar som man tyckte att de skulle välja.. Som tur var så valde alla rätt, precis som jag ville.. Förutom hon som inte valde någon alls, vilken diss.. Efter programmet kunde man via webbtv på tv3 se hur det har gått sen det sista programmet spelades in. Men troligtvis var det inte bara jag som ville kolla på det där för tv3:s hemsida var överbelastad hela kvällen igår. så det blir till att kolla på det ikväll istället..

Dags att återgå till mina sysslor


Snö

När jag vaknade upp imorse och kollade ut genom fönsret så såg jag att SMHI för en gångs skulle hade haft rätt. Det händer ju inte allt för ofta.. Det var snön som hade tittat fram för första gången den här vintern..  Efter att ha läst ett gäng bloggar så insåg jag att jag inte var ensam om att ha noterat snön, för in princip varenda kotte hade skrivit ett litet snöinlägg.. Det verkar lite som att vi svenskar är smått besatta av snön.. Visst blir man lite smålyrisk, men man vet ju att snön kommer smälta bort i ett naffs tyvärr, och bara lämna en massa slask kvar.. När snön kommer för att stanna, då kan jag tycka om snön, inte annars..

image67  image66  image68
                                                               Snön börjar redan försvinna :(

Förutom att kolla lite på snön idag så blir det nog ett bad för mig, och städa lite på rummet, damma av min svarta bokhylla som är expert  på att dra åt sig damm.. Det ska man verkligen tänka på när man köper möbler. Mamma förvarnade mej om att det skulle bli riktigt dammigt, men jag trodde henne inte riktigt.. Men det är lätt att vara efterklok, jag får helt enkelt damma lite oftare än 2 ggr om året nu :P


Fredag

Det kändes lite småsurt att gå upp i morse när alla andra låg kvar och sov.. Jag vill ju också sova bort halva dagen.. Men jag får väl trösta mig med att jag iaf slutar lite tidigare idag, plus att den här dagen är rätt så lugn. Växeln stänger tidigt, redan vid 12. Efter det ska vi checka så att våra julsaker funkar, så att vi inte står där första advent och inte ett skit funkar. Så jag behöver inte överanstränga hjärnan allt för mycket idag..  Sen så blir jag förhoppningsvis hämtade efter jobbet för att åka en sväng till Täby. Jag är egentligen inte ute efter något speciellt, men när familjen ändå skulle dit kan det ju alltid vara skoj att hänka på.

Ikväll blir det som vanligt Idol. Ska bli intressant att se hur de lyckas med kärlekstemat. Sam kände sig tydligen inte allt för bekväm att tillägna sin kärlekslåt till sin bästa kompis :P Och Daniel som ska sjunga "baby one more time", vad tänkte han med? Det kan ju omöjligt bli bra..

1/11-07

Jag har kommit på att det var himla länge sen jag bowlade.. Så det ska jag se till att det blir av inom snar framtid.. Jag har nästan glömt bort hur skoj det kan vara.. Det är en av de få sporter som inte är så värst ansträngande, så det passar ju mig helt utmärkt.. En annan fördel är att det inte behöver vara så himla dyrt, 100 spänn per bana tror jag. Jag är iofs inte säker om de har ändrat priserna den senaste tiden.. Någon annan som också känner att det var alldeles för länge sen vi bowlade?

Jag är lite fundersam kring Halloween. Vilken dag är det man firar egentligen? Jag har hört alla möjliga dagar, så vem har rätt? Är det idag, imorn, lördag eller söndag? Jag är helt förvirrad helt enkelt.. Det kan iofs bero på att man knappt märker av att det är halloween. I vanliga fall så brukar ju affärerna pynta flera veckor innan, men i år har det varit riktigt dåligt med det.. Det är lite synd, det är ju alltid skoj att ha en andledning att fira något.. Men som det ser ut i nuläget blir det nog inte så mycket sånt. En sak som halloween för med sig är att vi stänger växeln redan kl 12.00 imorn.. Efter det får jag traska hem om jag vill, men jag tror att jag stannar kvar till runt 14.00 när de sista sticker härifrån.. Jag vill ju tjäna så mycket pengar som möjligt, så när jag ändå har blivit tvungen att gå upp tidigt på morgonen kan jag lika gärna var mer än 3 timmar på jobbet..


   


RSS 2.0