Knasig granne

Precis som planerat blev det ett bad. Vanligtvis brukar jag ha på lite musik i bakgrunden för att det inte ska bli så hilmla tyst, men nu struntade jag i det för att jag fullt ut skulle koncentrera mig på boken. Så helt plötsligt när jag ligger där och läser så ringer det på dörren. Jag blir lite förvånad för det är inte så ofta det ringer på någon som jag inte väntar mig ska komma. Jag överväger i att strunta gå upp. Men personen i fråga börja ringa på helt frenetiskt, som ett litet barn. Så till slut var jag ju tvungen att gå upp. Tänkte nästan att det skulle stå någon 10-åring där med ett fett smail och säga "vill du köpa jultidningar". Men icke, det var min något speciella granne, ja henne man brukar se springa runt i vallentuna och leta efter lyckan i papperskorgar. Hon försökte utreda vem sjutton det är som spelar musik hela nätterna, och även nu!? I det här oväsendet som varit den senaste tiden kan hon minsan inte sova. Jag stod där invirrad i min handduk och vattnet droppande och bildade bölar på golvet. Kände mig minst sagt lite obekväm och förvirrad. Någon musik har jag inte störts av den senaste tiden och själv känner jag mig inte träffad då jag sover som en stock runt 2-3 på nätterna när hon påstår att detta ska ske. Får se vart detta leder, men jag tror ju inte att alla hästar är hemma där direkt.


Min brödrost

Idag ska jag inviga min brödrost jag köpte på Ullared. Måste bara svänga förbi Ica och köpa till skagenröra. Röstat bröd och skagenröra slår det mesta. Sen blir det ett härligt bad och läsning av en bok. Efter blir det nog en smarrig smothie som lite kvällsgodis, kanske går det ner lite av min supergoda kladkäka också. Resterande tid av kvällen kommer nog gå till att kolla på unga mödrar, den norska varianten och framkalla lite bilder så jag kan börja scrapbooka lite.

Ett litet P.S. Nu för tiden är jag korthårig, blev kanske lite kortare än jag hade tänkt, men det funkar. Dessutom växer det ju ut snart. Sen har jag även hunnit med att färga håret, så nu är jag svarthårig också. Tanken var väl mörkbrunt, men efter några tvättar ska det nog bli lite ljusare. D.S

Lördag

Ytterliggare en kväll som spenderas vid ett tråkigt och icke läskigt tv-program innan läggdags. Dagen har i övrigt spenderats på Ikea, inhandlade lite diverse småprylar. Sen blev det en snabb sväng till Ida och då när vi sitter där och spelar lite kort drar världens oväder igång. Har nog aldrig sett så mycket regn Helt sjukt. Sen var det bio i Kista, the proposal, väldigt rolig. Kvällen skule avslutas med en promenad med hundarna, men de var redan ute och gick när vi kom dit, så lite kortspel och Yatzy fick det bli i stället. Idag var det min dag när det gäller spel iaf :) 

Fredag

Är precis hemkommen från mamma och pappa, där bjöds det på grillat. Mycket gott. Sedan spelades det kort, fyrmannatvist, fasen vad man måste tänka mycket där och verkligen reflektera över vad för kort som spelats. Efter några partier fattar jag lite mer, men är fortfarande rätt så lost. Nu sitter jag hemma hos mig och kollar på Tour the frane eller något sånt, de cyklar iaf. Jag kan inte påstå att jag är ett dugg intresserad av detta, utan det är mer för att jag inte vill jaga upp mig precis innan jag ska gå och lägga mig. Så jag ser till att inte kolla på något som på något sätt kan vara läskigt, och hur läskigt är sport? Inte alls.

RSS 2.0