Jag och låttexter

Jag är nog egentligen ingen låttext människa. Det är inte ofta jag tänker "nä men gud vilken bra text". Jag får bara en känsla när jag lyssnar på en låt. Får jag en bra känsla, då är det en bra låt. Lätt som en plätt. Nu har jag lyckats hitta en liten mening i en låt som bara är för klockren, men det är inte därför jag lyssnar på låten. Men jag kan bara inte låta bli att reflektera över deras oerhört kloka ord.

Ceasers - "It's not the fall that hurts, it's when you hit the ground"

Rätt klockren text om ni frågar mej. Ja, djupare än så lyssnar faktiskt inte jag på låtar, iaf inte vanligtvis. Troligtvis sitter större delen av Sverige med en helt annan åsikt, det är iaf den uppfattningen jag har fått.


Omtalat och debaterat

Jag har läst en hel del bloggar idag, och i alla diskuteras det om alla hjärtans dag är en bra eller dålig dag. Vissa anser att det bara är falsk visa-att-du-bryr-dig-dag, en dag då affärerna tjänar skjortan på rosor och choklad. Andra anser att det är en mysig dag, varför inte ta tillfället i akt att fira. Jag själv står relatvit neutral i denna fråga, så jag hade nog inte tänkt att dra någon debatt om detta ämne. Istället lägger jag in en bild på det allra viktigaste så här till alla hjärtans dag.

image141

Mamma hade shoppat loss på en massa gelehjärtan bara för att hon vet hur mycket jag tycker om dem. Och dte gäller ju att pasa på när det är sådana saker som bara finns i butikerna en gång om året. Så nu har vi ett lager.


Alla hjärtans dag

Ja, nu har jag varit lite off här ett tag, jag har helt enkelt gått och blivit lite extra lat. Men jag ser även den här tendensen hos andra också. Bloggvärlden kanske håller på att gå lite utför? Jag håller tummarna för att det inte är så, är ju så skoj att läsa andras bloggar, men inte lika skoj att skriva själv.

Idag är det iaf alla hjärtans dag, och i dagen till ära har vi fått en varsin aladin ask med chokladhjärtan av chefen. För mitt eget bästa hade det nog passat bättre att få den på eftermiddagen precis innan man ska gå hem, för nu har jag nämligen redan hunnit smälla i mig halva. Jag har inngen självbehärskning, min första tanke var egentligen att inte öppna den alls, utan ta med den hem. Men det går ju inte att ha den liggandes på skrivbordet en hel dag utan att äta.. Som det ser ut nu kommer den där asken att vara slut innan dagens slut.. Jag känner mig själv så pass väl att jag vet att det inte går att ta med sig godis till jobbet, för jag sitter och äter hela tiden. Det blir ju lätt så när man bara sitter och knäpper på datan. Då kan man ju varva det med lite godis. Så därför tar jag i princip aldrig med mej något ätbart hit, förutom lunch. Men när man får godiset här är det inte så mycket att göra åt..

Hur alla hjärtans dag ser ut för överigt återstår att se.. Det är ju iaf grymt fint väder, så det kan man ju inte klaga på..

Nu är det dags för mig att försöka hitta felet på den dumma kopiatorn. Eller jag vet vad felet är, ett papper som har fastnat någonstans. Men var? Och hur sjutton får man ut det? Där har vi problemet..

15 minuter

Nu är det endast 15 minuter kvar tills jag får gå. Jag har precis tagit en gammal karamell från typ i julas, då är man desperat sockersugen.. Men det funkar iaf, sockersuget har stillats och jag behöver inte klättra på väggarna längre.. Idag var det väl typ 2:a eller 3:e gången någon ringde på mitt direktnummer till jobbet. Det är inte allt för många som ringer på det helt enkelt :P Det var mamma som ringde och sa att vi skulle käka kinamat idag.. Hur underbart gott är inte det? De hade egentligen tänkt köpa pizza, men jag har tjatat om kinamat typ 1 år nu, så det kände väl att det var på tiden..

Helg

Nu är det bara 4 timmars jobb kvar, sen är det helg..Äntligen. Väldigt välbehövligt. Jag håller tummarna för fint väder så att man kan vistas lite utomhus. Och i nuläget ser det ljust ut, men så som vädret skiftar nu för tiden finns det inga garantier.

Misstag

Jag har precis begåt ett större misstag, eller dte kanske inte låter så allvarligt. Men jag har fått för mej att mötet som ska hållas i morn skulle hållas på Torsdag, och jag har en massa saker som måste vara gjort tills det mötet.. :S Så nu är det bara att köra 200 km/h för att hinna här..

Tisdag

Mamma har kommit in i någon period där hon typ vill laga sån man som hon vet att jag inte gillar.. Jobbig period för mej det där. Men jag får stå ut, käka massa mackor eller nåt sånt. I går skulel vi ha käkat fisk, ingen höjdare direkt. Men Ida räddade mej och bjöd på pasta med kyckling och currysås. Riktigt gott var det, speciellt eftersom vi i princip aldrig käkar något med curry. Sen var det promenix och tv-tittande..

Den här veckan känns superstressad här på jobbet. Känns som att jag har hur mycket som helst att göra.. Så nu e det nog dags att skynda på lite med arbetet.

Helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut, tyvärr. För mig har den väl sett ut ungefär så här.

Fredag: Jag kommer hem ifrån jobbet och på min säng ligger ett gäng packet som jag har beställt från internet.. Packeten innehåller böcker om photoshop så att jag kan bli proffs på det :P Eller ja, få lite mer kunskap iaf. För just nu är jag ganska vilsen i alla tusen funktioner som finns. Packeten innehöll även en del fototidningar som jag tyckte verkade intressanta.. Så nu har jag en hel del att läsa. :D

Lördag: Förmiddagen bestodd mestadels av att läsa alla nya tidningar och böcker som hade anlänt dagen innan. Sen var det dags för att bege sig till centrum för att träffa folket vid ica så att vi kunde inhandla mat för kvällen, Som vanligt gick det lite segt att bestämma vad vi skulle käka, med 7 olika viljor blir det lätt lite tjafsigt. Men till slut tror jag att vi lyckades komma på något som alla verkade vara med på. Sen var det dags för Idol-spelet, tvister och en hemmagjord veriation av "galenpanna". Helskojiga spel det där, speciellt "galenpanna".

Söndag: Idag kände jag att det var dags för en tur med kameran, det var ju ändå helt okej väder ute.. Inget regn och rätt så vindstilla, kanske lite molnigt och tråkigt. Men det får gå iaf, men sen när jag vart uti typ 15 minuter så börjar det snöa som sjutton och det är inte längre någon idé att springa runt med kameran, för all snö drar sig till linsen och ja, det blir ju inte allt för festliga bilder.. Så istället för att foto har jag suttit och försökt photoshopa bilderna lite, har hittat en bra funktion som jag definitivt kommer ha anvädning för i fortsättningen. Ikväll blir det one tree hill, singing bee och en anna del av köping.. 


image139
Det här var väl ungefär det jag hann att prestera med kameran idag 

RSS 2.0