Trevligt med helg :)

Det är alltid skönt med helg, då man bara kan ta det lungt och inte tänka allt för mycket på skolan.. Men lite tänker man alltid på skolan.. Finns alltid något man måste göra.. Det hänger alltid där som ett grått moln över mig.. Som idag borde jag pyssla lite med projektarbete, som jag ska göra alldeles strax.. Annars blir det väl ett jäkla liv från de andra gruppmedlemmarna.. :P

Igår var det träning, men det var bara Hanna och jag som var duktiga nog att gå dit.. Och satan i gatan vad det var jobbigt med konditionen igår asså.. Mina lår var typ helt bortdomnade där ett tag.. men idag e jag helt återställd, kanske någon ynka träningsverk här och där, men inga större smärtor..


En braig låt som spelas en del här på datan nu för tiden är YOU - BUCKCHERRY.  Helskön låt

Dagen har väl mest bestått av att lyssna på tråkiga redovisningar..

Ja precis. Den här dagen har gått ut på att lyssna på massa babbel om globalisering.. Kankse inte det mest intressanta ämnet.. Men nu är det iaf över, speciellt skönt är det att redovisningen e gjord. Man bävar verkligen flera dagar innan över att behöva stå där framme och snacka, och helst ska det ske utan att läsa direkt ur pappret.. Vilket oftast inte fungerar. Hemma kan allt flytta på som sjutton när jag övar.. Men när jag väl står där framför klassen så kommer jag inte alls ihåg vad det är jag ska snacka om.. Så det blir väl en blandning av att läsa ur pappret och slänga några få blickar över klassrummet..

Trots våndan över redovisningen och att behöva sitta och lyssna på massa andra redovisningar i 2-3 timmar så var det absolut värt det.. För efter allas superbra redovisningar bestämde sig David (våran lärare) att morgondagens prov skulle ställas in eftersom han tyckte att det gick så bra för alla idag.. och det var verkligen en lättnad eftersom jag inte hade pluggat nåt inför provet och kände inte för att spendera kvällen med att läsa om globalisering...

Och snart e det dags att träffa släkten. Blir antagligen att man sitter och är trevlig ett tag men sedan smiter jag väl in på mitt rum och glor på tv eller nåt. Ska bli intressant att höra om man får frågan "så vad ska du göra efter studenten?".. Och i såna fall så är det inte första gången dom ställer den frågan.. Men man har väl inte så mycket annat att snacka om :P

Tjingeling!

Första inlägget

Jaha, nu har även jag presenterats för den nya trenden, att blogga. Man vet ju aldrig hur det kommer sluta.. Möjligtvis som alla gamla dagböcker, tomma.

Den här veckan är riktigt slitsam. Mycket grejer i skolan, men enligt lärarna ska det lugna ner sig efter påsklovet. Så jag hoppas att det är sant.. Men man vet ju aldrig med lärare, de har en förmåga att försköna saker och ting. De tycker ju inte att en extra läxa eller inlämningsuppgift är så farligt. men det de inte tänker på är att alla lärare ger en liten extra uppgift.. så sammanlaggt blir det ju en hel del.. Men för att se det fårn den ljusa sida så är det faktiskt bara 2 månader och  3 dagar kvar i skolan.. sen ere dax att åka flak och vinka hej då till skolan =)

Kan tyvärr inte säga att så mycet skoj har hänt idag. Det har väl varit som de flesta andra dagarna..Men imorn så blire gäster här, pappa fyller ju år. Så då blire tårta och massa gott.. och vid kvällens slut så är troligtvis mitt rum riktigt stökigt på grund av vilda småkusiner. men det e väl saker man får ta, det kommer ju inte hit så ofta..

Tack och hej leverpastej!


RSS 2.0