Första inlägget

Jaha, nu har även jag presenterats för den nya trenden, att blogga. Man vet ju aldrig hur det kommer sluta.. Möjligtvis som alla gamla dagböcker, tomma.

Den här veckan är riktigt slitsam. Mycket grejer i skolan, men enligt lärarna ska det lugna ner sig efter påsklovet. Så jag hoppas att det är sant.. Men man vet ju aldrig med lärare, de har en förmåga att försköna saker och ting. De tycker ju inte att en extra läxa eller inlämningsuppgift är så farligt. men det de inte tänker på är att alla lärare ger en liten extra uppgift.. så sammanlaggt blir det ju en hel del.. Men för att se det fårn den ljusa sida så är det faktiskt bara 2 månader och  3 dagar kvar i skolan.. sen ere dax att åka flak och vinka hej då till skolan =)

Kan tyvärr inte säga att så mycet skoj har hänt idag. Det har väl varit som de flesta andra dagarna..Men imorn så blire gäster här, pappa fyller ju år. Så då blire tårta och massa gott.. och vid kvällens slut så är troligtvis mitt rum riktigt stökigt på grund av vilda småkusiner. men det e väl saker man får ta, det kommer ju inte hit så ofta..

Tack och hej leverpastej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit, två månader och tre dagar bara.. tiden går så fort!

2007-03-28 @ 19:22:46
URL: http://idatyra.blogg.se
Postat av: ...

oj oj inte långt kvar nu...
skönt med student

2007-03-28 @ 21:14:59
URL: http://granaqueen.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, tiden springer iväg.. Läskigt! :S

2007-03-29 @ 17:39:21
URL: http://malinbjorn.blogg.se
Postat av: Katta

tiden går långsammare än någonsin!

2007-03-29 @ 22:38:47
URL: http://dishearten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0