Räkningar

Fy vad det är tråkigt att betala räkningar. Inte bara det faktum att en massa pengar försvinner, utan även själva proceduren.

Säger som Thåström...

Fan, Fan, Fan

Jag hatar att elgiganten bara ska krångla hela jäkla tiden!
Hur svårt kan det vara att leverera och installera prylarna jag köpt?!
Lite bättre service hade jag nog hoppats på när jag betalade en mindre förmögenhet.


Vanemänniska

Glömde sätta på mig ringarna och armbandet i morse, känns väldigt naket. Funderar på att göra en provisorisk ring av ett gammalt gem eller nåt.


Av

Hade jag haft en av-knapp hade jag lätt använt den nu och bara stängt av tankar och hela skiten. Sen bara gått till jobbet, käkat middag, tittat på tv, gått och lagt mig. Sen hade det fått flyta på så i någon vecka. Tänk, en hel vecka utan tankar och analyser.

Sömn

Trött som sjutton, skulle kunna somna nu på momangen. Men håller mig nog vaken ett tag till ändå. Har ju kladdkakemuffins, gelehjärtan och chokladbollar att partaja på.

Härligt när våren har börjat titta fram

Vaknade kl 11 i morse av att solen sken in i sovrummet, slängde ihop frukosten och sen drog jag på mig mina hörlurar och begav mig ut på promenad i kära vallentuna. Skönt med frisk luft, sol och ett tillfälle att rensa tankarna lite. När jag kom hem festade jag loss på mina kladdkakemuffins som jag bakade igår. Mycket goda.

Books

Klickade precis hem 16 nya pocketböcker som jag ska läsa den närmaste tiden. Eftersom jag e så snål och inte vill betala frakt hela tiden så tyckte jag att det var lika bra att beställa en hel uppsättning när jag ändå är i farten.


Att försvinna bort från verkligheten ett tag

Har senaste tiden läst väldigt mycket böcker.. i alla fall för att vara jag. Är skönt att försvinna iväg i böckernas värld ett tag. Men nu börjar böckerna ta slut. Så måste ut på jakt efter nya, är bara så himla svårt att hitta några som lockar. Finns ju hur mycket som helst, vart ska man börja lixom?

Undersökning

Har precis suttit 15 minuter och svarat på frågor angående diverse märken för toalettpapper, hushållspapper, handdukar och servetter. Verkligen värdelöst. Jag försökte få honom att inse att vi inte är något stort företag som inhandlar en massa sådant och analyserar och jämför priser. Jag går ner på Lidl, tar det som är billigast, mycket svårare än så är det inte. Jag skulle kanske sagt att jag inte hade tid, men har sagt det de senaste 5 gångerna de har ringt. Så för att få slut på deras ringande svarade jag snällt på frågorna. Men svaren kanske de ska ta med en nypa salt då jag inte la ner allt för mycket krut på dem.


Dags att sova!?

Fattar inte varför jag alltid ska dra ut på att gå och lägga mig. Har sämsta disiplinen ever!

Mycket slösade pengar i april

Under min vandring uppför backen har jag fixat lite här hemma och gjort av med en jäkla massa pengar.

  • Besökte IKEA där jag inhandlade tavlor till både vardagsrummet och hallen, så nu har de första tavlorna dykt upp på mina väggar. Nästan 1 år efter att jag flyttat in. Bättre sent än aldrig.
  • Även Chilibutiken som öppnat i Barkaby fick ett besök, där ännu mer pengar spenderades. Köpte ett mysigt 'ljusbord', kläddhängare (som de missade att ta betalt för), ljusstakar och lite annat smått och gott.
  • Elgiganten fick också ta del av mina sparade pengar. Ny spis, fläkt och Kyl/frys inhandlades. Vilket var på tiden då min nuvarande spis troligtvis har 30 år på nacken och är på väg att paja. Passade även på att köpa upphängning till tn:n. så nu sitter tv.n så fint på väggen.
  • Fått mina köksluckor ommålade, så istället för tråkig träfärg är de numera vita och fräscha.
  • Var i Kista med Emmet och shoppade lite. Där sprang vi på de snyggast brallorna ever. CHINOS! köpte både lila och beige. Skulle vilja ha dem på mig varenda dag, men då skulle väl folk börja tycka att man är något slödder som aldrig tvättar :P Men lätt att jag vill ha chinos i fler färger. Passade även på att köpa ytterliggare en jeansskjorta, och så två vanliga kortärmade skjortor.
  • Åkte sedan till täby där jag köpte en vårjacka, vilket var på tiden. Senaste vårjackan jag köpte är typ 3-4 år gammal.
  • Har även besökt min nya frisör, som jag redan gillar skarpt! Hon kan de där med korta coola frisyrer, iaf den frisyren som jag fastnat för. Så länge jag håller fast vid den kommer jag besöka henne. Trotts att hon är mycket dyrare än min gamla frisör och att hon håller hus i sollentuna-trakterna istället för 50 meter hemifrån mig. För det är verkligen så värt det, frisyren är grymt viktig helt enkelt.
  • Jag har prövat på livet med katt. Lilla söta Bob har nu bott hos mig i ca 1 1/2 vecka. Riktigt mysigt är det.




Bergochdalbana

Ska jag vara ärlig så har faktiskt uppförsbacken planat ut en del. Jag var helt enkelt nere i en liten svacka tidigare idag då det kändes som att backen fortfarande var brant som sjutton. Så det går i alla fall åt rätt håll.

Life is a bitch!

Nu har jag gått i en riktigt brant uppförsbacke de senaste veckorna, jag orkar inte med det så mycket längre. Nu får det fan ta och plana ut, i alla fall lite grann.


Tillbax

Då säger jag hej igen nästan 1 år senare. Hade egentligen tankar på att starta om på ny kula, men eftersom min fantasi inte är på topp kunde jag inte komma på något lämpligt att döpa den nya bloggen till. Så därför blir jag kvar här. Finns en stor risk att jag fixar fram några futtiga inlägg, för att sedan försvinna från bloggens värld, men då får det vara så.

I morgon levereras ny kyl/frys, spis och fläkt. Så snart är mitt kök tiptop. Bara ett nytt golv som saknas, men det lär dröja innan det kommer på plats.

Jag ska även besöka frisören. Är verkligen på tiden nu, börjar bli "långhårig". Och jag har äntligen hittat en frisör som kan klippa lite coola korta frisyrer. Så jag följer henne land och rike runt. Nu har hon flyttat till Silverdal, som jag har noll koll på. Men med eniro-kartor ska det nog ordna sig.

Jag ska även hinna klämma in lite kickboxning. Ska bli skönt att slå av mig lite agressioner!

Så fullspäckad tisdag blir det för min del.

RSS 2.0