Lustigt!

Idag fick jag höra något riktigt lustigt. Så där lustigt att man undrar vad folk tänker med. En på jobbet har tidigre jobbet som studievägledare på universitet eller något liknande. Hon sa att ifall någon lider av handikapp eller liknande så måste man försöka anpassa utbildningen lite för den personen. Och det tycker jag låter bra, alla borde få en chans att göra det de vill. Så det är ju jättebra att man  många fall kan göra om utbildningen lite. Men visste ni att elallergi också klassas som ett handikapp? Och att det fanns en person som var elallergiker som hade valt den alldeles utmärkta linjen - elektronik. Ljushuvud! Lite förvånad blir man allt, hur sjutton tänker man i sådan situation? Men iaf, så såg hon till att anpassa utbildningen för den här personen, eftersom lagen säger att man måste det. Så personen fick gå sin elektronikutbildning. Men jag kan tänka mej att det blir lite svårare att komma ut på aretsmarknaden.

Onsdag

Idag har jag fått en liten uppgift som genast får mig att tänka tillbax på skolan och alla jäkla uppsatser som skulle skrivas. Det här är givetvis inte lika stort som arbetena i skolan var, men nu ska jag formulera ett brev om den psykosociala arbetsmiljön. Det behöver inte vara så långt, men det är svårt ändå. Man vill ju att det ska låta proffsigt och välformulerat. Jag lär sitta med det där brevet hur länge som helst, skriva en mening och sen radera. Och så där kommer det hålla på hela dagen. Sen när jag äntligen är färdig kommer jag ändå inte vara helt nöjd.

För att fortsätta lite på den negativa tråden måste jag gnälla lite över den svenska vintern. På bara 1 vecka har det hunnit regna, snöa och vara strålande solsken. Visst finns det något som heter "omväxling förnöjer". Men i det här sammanhanget ser jag inte som förnöjer. Kan inte regnet ösa ner i en vecka och sen är det över för den här gången?!

För övrigt så tror jag inte att jag har så mycket negativt jag vill föra fram för tillfället..


Måndag

Nu har en ny vecka sparkats igång. Dagen började med mitt första måndagsmöte, jag satt större delen av tiden som ett frågetecken, det var siffror hit och dit. Och alla möjliga obegripliga ord. Men det var ändå intressant, och nästa gång kanske jag förstår lite mer. Det var iaf skoj att få vara med, räknas som en i gänget lixom..

Nej nu är det snart dags att återgå till de dagliga sysslorna. Kankse bara svänger förbi i lite bloggar först.. Tjingeling!

Min helg

Den här helgen har gått fort, som vanligt. Har hunnit med lite allt möjligt, så som bio, shoppingrunda, promenerat, käkat massvis med godis, fotat, kollat på FNL, hjälpt maria att framkalla bilder, funderat, betalat min "hyra" (snart), tagit tag i att fixa lite med bilddagboken, laddat upp några bilder och lite annat smått och gott..

image136
Här är en liten bild från min lilla fotorunda. Några fler går att se i min bilddagbok, http://silverkorn.bilddagboken.se/. Ska bli intressant att se hur den kommer att uppdateras, just nu känns det som att det inte kommer att bli allt för ofta eftersom jag har varit rätt så dålig på att fota..

Bilder

Idag när jag kom hem ifrån jobbet så hade fotona som jag hade skicka in för framkallning kommit.. Det e så himla bekvämt att framkalla över internet, snabbt och enkelt..  Beställde i Måndags kväll och de kom med posten idag.. Så superbekvämt.. Alldeles utmärkt om man e så lat som jag.. Fast iofs hade jag behövt gå till posten för att hämta de större korten om jag inte hade en så snäll brevbärare till granne som tog med dem hem ifrån posten..



 

image119

De där var nog de som blev bäst av de stora. 20x30cm. Det blev även en del som inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Troligtvis är det min dataskärm som inte är helt rätt inställd. För på datorn är bilderna ljusare än de blev när jag framkallade. Men det ska nog inte vara helt omöjligt att fixa, så nu har man ju lärt sig det.

image120

Här har vi ett gäng små också.. Nu e jag taggad för tat köpa lite ramar så kanske jag kan fräscha till min helsvarta vägg lite..

...

Nu har jag börjat bli lite smått trött på att vara täppt i näsan, har varit det i ungefär 1 månad nu. Det går dock lite i vågor, ibland är det bättre ibland är det sämre.. Men jag försöker att inte överkonsumera nässpray, vilket jag oftast gör. Man blir nästan lite beroende av sånt där, och kroppen vet inte riktigt om man är frisk eller om det är nässprayen som verkar.. Så jag håller tummarna för att jag blir av med det snart, är väldigt tröttsamt, och jobbigt när man ska svara i telefon hela tiden..

Imorn verkar det som att vi ska käka lunch på det nya cafet som har öpnnat i centrum.. Jag har än så länge bara tittat in lite snabbt, och det verkar riktigt mysigt. Sen får man ju se om det är något gått och vad priserna är.. Har tyvärr hört att det ska vara ganska dyrt, ungefär som inne i stan :(

...Skrivkramp....

Nu har jag någons slags allvarlig skrivkramp. Jag bara sitter och tänker och tänker, skriver någon rad, sen raderar jag. Allt blir bara blaha blaha. Men något som är positivt är att man alltid kan skriva en liten mening eller två om sin så kallade skrivkramp. Då blir det iaf ett lite inlägg, även om det kanske är väldigt innehållslöst och meningslöst.. Men då behöver jag iaf inte få dåligt samvete för att jag inte har skrivit något..

Efter maten ikväll blir det promenix med Ida och hundarna, sen ska vi fortsätta se på Friday Night Lights. Ida har varit så duktig att hon har fixat fram de 4-5 avsnitten som av någon andledning var omöjlig att hitta.. Tydligen var det inte så omöjligt eftersom hon till slut hittade dem. Jag har stark känsla av att jag måste ha något smaskigt att käka till Friday night lights, lite choklad kanske inte skulle sitta fel.. Får se om vi har vägen förbi centrum sen..


Tidiga mornar

Det är riktigt kämpigt nu när jag stiger upp 6.45 på mornarna.. Det är ju egentligen inte överdrivet tidigt, det är väl då de flesta stiger upp, om inte ännu tidigare.. Det är ungefär den tiden jag har gått upp under alla mina 12 år i skolan.. Men när jag började jobba så hade jag nöjet att bärja kl 10.00 vilket betyder att jag kunde stiga upp runt 8.45. Och det vande man sig ju med, men nu mera när det är heltid så får jag lov att pallra mig upp i ottan.. Förgoppningsvis så vänjer jag mej snart..

Igår så såg jag iaf till att skicka in lite bilder för framkallning. Cirka 50 st från Grekland, och så 50 st med lite blandade motiv som jag har tagit den senaste tiden.. Så om 3 dagar ska jag förhoppningsvis få dem..


Måndag

Ännu en måndag är här. :( Jag skulle vara med på mitt första måndagsmöte här på jobbet idag, men självklart var typ hälften sjuka eller borta på andra ärenden, så mötet ställdes in. Så det får bli nästa måndag istället..

Idag ska jag skicka in en massa bilder som ska framkallas tänkte jag. Skulle egentligen ha gjort det igår, men det blev lixom aldrig av. Får se till att göra det idag, eftersom idag är sista dagen på fujidirekts supererbjudande. Bärgis blir jag lurad, för jag har nämligen ingen aning om hur mycket det brukar kosta. Men det står ju att det är extra billigt, så jag får helt enkelt tro på det.. Jag ska bl.a. framkalla en massa bilder från grekland, och sen blir det lite nytagna bilder.. Mest för att se om man ser någon skillnad på kvalitén med nya kameran, och för att se om mina små redigeringar gör sig bra på kort eller inte..


...

Igår bjöd jag hem mig själv till ida, så hon hade inget annat val än att släppa in mej i hennes hem :P Vi såg på lets dance och sen fick Ida introducera mig i i hennes stora kärlek "friday night lights". Vi hann se 4 avsnitt innan jag var supertrött och begav mej hemåt.. Vi får köra fortsättning någon annan dag.. Det är ju några avsnitt jag måste se för att komma ikapp..

Om ett tag ska jag hoppa i och bada för att sedan bege mej ut på promenix med Ida och hundarna.. Synd att det är så pissigt väder ute, småregn och grejer, annars hade jag tagit med mej kameran.. Men jag vill inte riskera att denförstörs för att det regnar ute.. Här kommer en bild från i Söndags.

image115
Så här går det när man försöker arrangera en bild med 3 hundar  :P

Hysteri på mornarna

Äntligen är det Fredag, härligt med några dagars ledighet :) Idag var den första dagen som heltisanställd, vilket betyder att jag gick upp 1 timme tidigare. Och givetvis så blev det värsta krocken hemma när det gäller badrummet, alla ska iväg samtidigt.. Det var så himla skönt när jag i lugn och ro hade badrummet helt för mig själv förut.. Men nu ser det tyvärr inte ut så länge. Jag måste säga att det är jäkligt dumt planerat, en 4:a rumslägenhet med bara 1 toalett. Det är ju bara för korkat. Så denna hysterin på mornarna är något jag kommer få leva med nu i fortsättningen.

Jag har precis kommit på att jag kommer att få dubbellön i frebruari. Eftersom när man går som timanställd för lönen månaden efter, men när man har månadslön får man lönen sama månad. Så februari kommer bli en trevlig månad det :) Men jag ska nog snåla en del på pengarna iaf, kankse bara köpa lite småsaker till kameran och så. Men inget superdyrt..

Jobbstuff

Nu har det hänt lite smågrejer på jobbfronten.. Allt händer på en gång.. Jag ska från och med i morgon jobba heltid, så det blir att ta sig upp tidigare på mornarna och sluta lite senare på eftermiddagen. Det känns ju helt okej, lite jobbigt att gå upp 1 timme tidigare, men man tjänar ju extra pengar.. Sen ska jag inte längre gå som timanställd utan utan får månadslön. Och sen sist men inte minst så har jag fått förlängt så jag har jobb här ändå tills december.


Jag e ju bara för teknisk :P

Verkligen heltrevligt väder vi har idag.. Bara en massa regn, jag håller tummarna för att det iaf slutar regna tills jag slutar jobba. För då ska jag nämligen ut och promenixa lite. Inte allt för mysigt om regnet står som spik i backen. Men men, det är inte mycket att göra åt.. Det är smällar man får ta..

Idag har jag lyckats med att "laga" en lift som vi har här.. Den har länge varit "ur funktion", så jag blev ombed att ringa och beställa batteri och snacka med någon servicegubbe. men eftersom jag inte är allt för pigg när det gäller telefonsamtal så gav jag liften ett sista försök, och gissa vad, jag lyckades :) Saken är den att det var en sån där pinsam enkel sak som ingen hade tänkt på, ni vet ett sånt fel när man inte får igång tv:n för att kontakten inte är i. Nu var det faktiskt tvärtom, liften fungerar inte när kontakten är i, den får bara vara i när man laddar batteriet, inte när man använder den. Så jag drog ur sladden, och vips så funkade liften prima .


Noll

Nu för tiden har jag noll insperation till blogginlägg på jobbet. Det finns verkligen inget att skriva. Förut var det tvärt om, då hade jag ingen insperation hemma istället. Men bara för sakens skull ska jag försöka komma med åtminstonde ett lite kort inlägg varje dag.

Snart är det dags att packa ner julen i lådor här på jobbet. Jag ska alldeles strax ta tag i det, jag känner verkligen att allt som har med julen att göra ska bort. Bort med alla tomtar, stjärnor, granar och allt sånt pynt. Nu ska det få ligga gömda i något hörn i si så där 11 månader..


God natt har jag sagt..

Nu är det väl snart dags att gå och lägga mig antar jag. Jag vill ju vara pigg och allert imorgon när jag vaknar, vilket jag aldrig är. Och jag har heller aldrig vett att gå och lägga mig i tid. Jag tänker alltid att "ikväll ska jag minsann gå och lägga mig i tid", men så blir det aldrig. Det kommer alltid något emellan, som t.ex. e sväng på inernet, ett blogginlägg, läsa någon tidning eller något liknande. Troligtvis bryter jag inte detta mönster ikväll heller, tyvärr.

image113
Den här sliter jag med lite grann varje kväll. Det har nästan blivit som en läxbok, fast mycket roligare.

Gammal kärlek...

.... rostar aldrig. Jag tror att det stämmer ganska bra. I fredags såg jag "Per Gessle - en händnig man" turnen på tv. Och det är verkligen något speciellt med honom och hans musik, han kommer nog för alltid ha en speciell plats i mitt musikhjärta. Jag ångrar lite att jag inte gick på konserten i somras, för även om jag inte lyssnar så mkt på Gyllene tider eller hans sololåtar nu för tiden rycks man genast med om de spelas på radio eller liknande. Det är verkligen något speciellt med de där trallvänliga låtarna. Man blir genast på bättre humör och känner för att hoppa runt lite. Så vi får väl se  när hans nästa konsert dyker upp. Vad sägs om ännu en återförening av Gyllene tider, eller varför inte Roxette?


Vårkänslor i Januari

Ska det verkligen vara så? Ska man redan i mitten av Januari ha vårkänslor? Nej det känns helt fel, fast det var ju mysigt väder så man ska väl kanske inte klaga. Det blidde iaf en promenad med Ida och hundarna och jag hade kameran i högsta hugg. De (hundarna) verkade lite smått fundersamma över vad det var för "mackapär" jag gick runt och släpade på. En del bilder blev det iaf, vissa blev bra andra blev mindre bra. 

 

image108
Hela gänget förutom jag




Söndag

Idag är det helt underbart väder ute.. Solen är framme och himmlen är blå. Så det är lika bra att passa på att vistas lite ute, för snart slår väl vädret om. Så det blir promenix med Ida och hundarna, och jag ska ta med mig kameran för att försöka få lite bilder på hundarna, och kanske något smygfoto på Ida ;)

Ikväll blir det till att kolla på de nya one tree hill avsnitten och singing bee eller vad sjutton det nu heter. Det är ungefär så här den ultimata söndagen ska se ut.. Mycket slöande men även en liten vistelse utomhus :)

2 "chuck-filmer" på en och samma dag

Igår blev det bio i Kista för mej, Ida och Cissi, den gammla trion. Vi såg "good luck chuck".  Vi hade i princip tagit den filmen vi tyckte verkade minst dålig. Det var ett väldigt bra val kom vi fram till i efterhand, men det kan ju ha berott på att vi inte hade allt för höga förväntningar på den.. Efter bion skulle cissi hem, men jag och Ida åkte hem till mej för mer chuck filmer, nu blev det "Chuck and Larry". Jag vet inte hur länge jag har tjatat om att se den, och äntligen gav hon med sig :P


Framkalla

På nyår, redo får att ge mig iväg.

image107

Jag funderar på att framkalla lite foton snart. Jag har fortfarande inte fixat dem från Grekland, och det var nära på att de brann in i den gamla datorn som helt verkar ha rassat ihop. Men på något sätt lyckades jag slänga in dem på USB-minnet. Iofs sitter ju Ida på skivan med alla bilder, så det skulle ju inte varit en katastrof om de hade försvunnit med den andra datorn. Men nu känner jag iaf att det vore bra att beställa ett gäng. Jag tänkte passa på nu fär fujidirect.se skickade ut att de hade något erbjudande fram till den 21/1 så det är lika bra att passa på. Men jag väntar in i det sista för att se om jag tar lite mer foton som jag kan föreviga.

Finlunch

Idag åkte vi på jobbet iväg och käkade på något fint ställe i Hägernäs.. Det var en liten avslutningsmiddag för att en hade sin sista arbetsdag hos oss idag. Lite trist tycker jag, vi är ju bara 9 pers så det märks så väl när någon inte är där. Men hon fick iaf en fin avslutningsmiddag med lite presenter och så. Vi käkade på någon relativt fin restaurang i hägernäs. Hur fin vet jag som tur var inte eftersom man slapp betala för sig. Som vanligt var jag lite ustött eftersom jag aldrig dricker de de andra dricker. Nu skulle hela gänget ha ramlösa men jag beställde givetvis in en pepsi, och självklart ska de tracka mej lite för det. Samma sak var det när i var på något ställe inne i stan, då skulle alla dricka vin, men jag höll mig til colan. Det är sånt de tycker kan vara skoj att dra upp i bland. Varför vet jag inte riktigt, men det är väl så att vara minstingen.

Torsdag

Den här veckan har verkligen gått fort, det är redan torsdag, men det känns nästan som tisdag eller något sånt. Det är bra men ändå läskigt att tiden går så fort. Men helg tackar man ju iaf inte nej till, då blir det förhoppningsvis bio och en sväng med kameran. Det blir ju inte så mycket tid för fotografering i veckorna. För när man slutar jobbet är det så himla mörkt ute och då är det inte så skoj att fotografera. Så det blir i princip bara på helgerna man får tid för fotografering när det är ljust ute. Men när våren/sommaren och ljuset kommer så lär det finnas fler tillfällen för fotografering..

Fortsättning med mer mail

Igår lyckades jag bli av med de cirka 60.000 mailen, men jag förstod ju att det skulle komma fler till idag. Men jag hade aldrig räknat med att det skulle bli 32.000. Sjukt mycket, måste sitta någon uttråkad människa någonstans och trakassera oss.. Så lite innan lunch var jag iaf nere på noll igen, men nu när jag kom tillbax har det redan hunnit komma in 1800 st. Så det är bara som ett hjul som snurrar runt runt runt. Nu ser det iaf ut som att vi ska försöka göra någonting åt det här, för det kan ju bara inte få fortsätta så här..

Intresseklubben noterar..not!

I helgen var mamma och pappa på jysk för att att inhandla en ny kontorsstoll till mig eftersom min andra brakade ihop. Och om jag ska vara ärlig är nog den här stollen snäppet snyggare än den andra, så det var nästan lite bra att den gick sönder..

image106

Massvis med mail

Dagens arbete går i princip ut på att radera en massa mail. Tydligen så får man en massa onödiga mail när man har autosvar, jag fattade inte riktigt allt. Men vi får iaf en massa helt värdelösa mail, man skulle nästan kunna tro att det är något elakt virus som försöker att bomba sönder våran server. När jag fick uppgiften så sas det att det skulle vara lite färre än 60.000 st. Jag trodde ju självklart att det var ett skämt.. För så många kan det ju bara inte vara. Men sen när jag började fixa med det insåg jag att det var otroligt många. Så att det skulle vara i närheten av 60.000 tvivlar jag inte alls på längre. Det kommer några sådana mail i minuten, och det är ingen som har raderat något sedan den 20:e december, så jag har en del del att göra.


Lite musik tack!

Jag känner att jag verkligen behöver fixat lite mer musik till datorn. Än så länge har jag bara haft 3 ynka låtar, och inte helt otänkbart så jag har jag börjat tröttnat lite på dem. Men lat som jag är tar jag aldrig tag i det. Det är ju så jobbigt att hålla på och fixa och trixa med USB-minnet hit och dit. Någon dag ska jag ta tag i det, men det ser inte ut som att det blir idag, är alldeles för seg för det. Dessutom skulle det vara skoj med något nytt fräscht, något som öppnar mina vyer lite. Man har ju gått och blivit fast i ett litet träsk som det är oerhört svårt att ta sig upp ifrån. Så lite ny musik tack!







Där var gårdagens promenad -vid-vallentunasjön bilder. Det är konstigt, men förut så var såna här naturbilder bland de värsta jag visste. Tyckte verkligen att det var urtråkigt att kolla på. Men nu när jag själv äger en kamera så kan det vara riktigt skoj att ta såna bilder. Och även spana in andras naturbilder. Fast lite bilder där levande ting medverkar skulle ju inte heller sitta fel. Men eftersom det är få som tycker om att vara med på kort (jag förstår dem fullt ut, jag är inte heller någon linslus) så har det mestadels blivit naturbilder. Man tager vad man haver.



Trist väder

Jaha, nu är snön snart borta igen. Den försvann lika snabbt som den kom. Jag hade hoppats att det skulle få vara lite vinter nu, men det ser ju inte så ut tyvärr.. Nu är det bara en massa slask och vattenpölar överallt. På väg hit i morse märkte jag dessutom att jag hade hål i skorna, vilket inte var så skoj i det här vädret. Men men, nu har strumporna torkat iaf.

Söndag

Den här dagen började med att jag vaknade rätt så tidigt (9.30), tidigt för mig iaf. Så då slog jag på tv:n och såg 2 avsnitt av "8 simple rules" och 2 avsnitt av "alla älskar raymond". Så klockan hann bli 11.30 innan jag tog mej upp ur sängen för att käka frukost. Efter frukosten gav jag mej ut på en promenad tillsammans med kameran. Jag gick en sväng nere vid vallentunasjön. Och jag var tydligen inte den enda som var där och gick, det kom folk från alla håll och kanter. Sen bar det av hemmåt för en massa slappning. Nu på kvällen har jag suttit klistrad framför datorn, jag såg några avsnitt av "One tree hill", jag hade bestämt mej för att bara se 2-3 st, men när man väl har börjat blir man ju som besatt. Så det blev 5 avsnitt och nu är jag redo för nästa säsong.

Tyvärr är det något fel med bildfunktionen så det funkar inte att lägga in några bilder. Så idag blir det inga, alltså kommer bloggen se ut som den brukar göra, utan bilder...  



En bänk i en skog i Vallentuna



image83

Här har vi en av bilderna från min lilla utflykt i mörkret, även den bilden som jag blev mest nöjd med. Tyvärr är blogg.se på stridsstigen just nu och låter mig inte lägga in några fler bilder. Inte för att det egentligen gör mig så mycket eftersom de flesta bilderna bara blev pannkaka. Så för tillfället blir det bara den här. Får se om det blir några nya bilder ikväll när vi ska till Hanna. Blev ju inte allt för många bilder på nyår, men jag tar iaf med mej kameran så får vi se vad som händer.
                    

Fota i mörker

Som jag skrev igår skulle jag ut en sväng med kameran efter jobbet. Det gick väl så där, fick ju inte allt för mycket bra bilder om jag ska vara ärlig. Men någon accaptabel fanns det väl. Jag upptäckte hur pass svårt det är att fota när det är mörkt och kallt ute, en del misstag gjordes ju, men nu har man lärt sig det.

Misstag nr 1: Tummvantar! - Funkar inte, vilket jag förstod redan innan. Men jag tänkte att jag kunde köra utan vantar, men det blev väldigt kallt väldigt fort. Så jag pallade inte med allt för lång vistelse ute i kylan.
Misstag nr 2: Kameraväskan -  Inte den bästa, krångligt att plocka upp och lägga tillbax kameran. Bara allmänt dålig helt enkelt.
Misstag nr 3: Fokusering - Eller det kankse inte är ett misstag, det är nog mer ett faktum. Det är grymt svårt att fokusera på objektet när det är så pass mörkt ute, så större delen av bilderna blev ju lite småsuddiga.
Misstag nr 4: okunskap om att ta bilder i mörker - Vissa bilder blev supermörka, man såg typ en lite lampa längst bort i bakgrunden medans en annan bild kunde bli riktigt ljus. Med det är väl samma sak där som i misstag nr 3, det är helt enkelt någonting jag förhoppningsvis kommer lära mej med tiden.

Ja, det var väl de större misstagen jag gjorde, men förhoppningsvis har jag lärt mig lite till nästa gång. Jag kanske slänger upp någon bild från gårdagens trip senare ikväll.

Men nu över till något helt annat, det är nämligen så att vi numera har en 20-åring i gänget :) Grattis Hanna-panna-knäpp-kines ;) Jag hoppas att du förstår vilken press du har på dig nu när du är den enda 20-åringen :P

Nä nu borde jag fortsätta jobba.

Första riktiga snön

Idag har vad jag skulle kalla det den första riktiga snön kommit för den här vintern.. Visst har det kommit lite snöflingar lite då och då, men det har i princip försvunnit på en gång.. Så det räknas inte ens, tycker jag. Så nu är det bara att hålla tummarna för att snön stannar ett tag, för slask och plask vill jag inte ha. Jag får iaf passa på att ta lite foton nu när snön äntligen är här, man kan ju få hur mysiga foton som helst när snön lyser vit på marken en träden. Jag ska nog passa på lite efter jobbet, får bara hoppas att det inte är för mörkt ute.

Första dagen på jobbet det här året

Idag är jag tillbax på jobbet igen efter en lång ledighet. Men jag skulle inte ha tacka nej till ytterliggare några dagar ledigt, speciellt eftersom alla som går i skolan inte börjar föräns nästa vecka. Men det är väl bara att inse att det är så här det är att jobba. Det är iaf positivt att det bara blir tre dagar att jobba den här veckan, så tiden lär ju springa iväg..

Idag fick jag två försenade julklappar från jobbet eftersom jag var sjuk precis där innan jul. Först var det en handbrandsläckare, praktiskt men kanske inget man skulle köpa själv. Och just därför är det en rätt så bra julklapp, för vem vill inte ha en brandsläkare den dagen det börjar brinna? Sen fick något slags Te-kit, med svart-vita muggar och sen lite tillbehör och grejer. Grymt snyggt var det. Inte för att jag dricker te, men muggarna har man ju ändå användning av. Och så vore det kanske på tiden att jag lärde mig dricka te.

RSS 2.0