Fix och trix med flak

Idag var det lite fix och trix med flakdekoration. Sprejade "sp3d" och annat smått och gott på lakan. Var dock dåligt med lakan, eller vi hade så det räckte, men man trodde ju att fler skulle tagit med sig.. Men men.. Det blev iaf väldigt bra till slut.. När man stod där och kände sprejlukten så blev det mer på riktigt det här med studenten, nu när man lixom börjat fixa de allra sista sakerna. Då vet man att det är nära nu.

Vi skulle egentligen ha tränat idag, men det var lite ont om bilar som vi kunde låna.. Typiskt! Så vi satte oss och slappade i Idas hammock. Så man blev ju så där helseg plus lite illamående efter allt gungande. Så när det väl dök upp en bil var man alldeles för seg för att åka iväg och träna. Så vi får ta det någon annan dag i stället..

Maria verkar ju ha förståt att innan man ska be om en tjänst så ska man säga en bra nyhet. Så hon kommer och berättar för mej att hon köpt en försenad födelsedagspresent, för att sedan fråga om hon fick låna min åkremsa. ;) Smart drag Marre! Tyvärr så genomskådade jag det där tricket på en gång, men var ändå snäll nog att låna ut remsan till henne :P Så nu sitter jag och funderar på vad hon kan ha köpt till mej.. Alltid kul med presenter :)

Oj, oj, oj, nu är det inte långt kvar..

image26Bara 3 dagar (lr ca 69 timmar) kvar till studenten :)image26


Kommentarer
Postat av: Maria

Man är väl smart (:

2007-05-31 @ 17:34:51
Postat av: Malin

HAHA! Det är bra det ;)

2007-05-31 @ 18:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0