Kristi flygare

Idag är det ju Kristi flygare eller vad man nu väljer att säga om denna helg. Det är ju en sån där helg som man typ inte firar, men man är väldigt glad att den finns så att man får ledigt från skolan. :) Så för mej är det här en riktig långhelg, börjar inte i skolan förns på tisdag.. Och det är ju inte helt fel.

Men tyvärr så blir det inte bara slappa hela långa helgen, jag måste nämligen fixa till det sista skolarbete. Vilket är ett religionsarbete, engelska och slutligen plugga inför provet på databaserad redovisning. När allt det är gjort så är det i princip inget mer som behövs göras i skolan.. Så då är det bara att sitta och vänta in den 1:a Juni.. Det känns nästan overkligt att det bara är typ 2 veckor kvar i skolan, jag har inte riktigt fått in i skallen att det verkligen kommer ske.. Tänk att kanske aldrig mer sätta sin fot där igen.. Om jag inte smiter in någon gång och köper en sån där grymt god macka de har i cafeterian :P De har blviit som ett litet beroende för mej.. En stor och grymt god baguette för endast 12 kr, det är ju nästan för bra för att vara sant..

Ska bli grymt intressant att se vad som händer med en efter studenten. Vad ska man pyssla med? Kommer man få en massa ströjobb lite här och där, eller får man kanske ett jobb som man fastnar på en längre stund? Eller så blir man kanske en soffliggare... Grymt spännande.. Men samtidigt läskigt.. All den där tryggheten man har haft när man går i skolan kommer helt plötligt vara borta. USch! Men samtidigt är det faktiskt på tiden att det blir en förändring i tillvaron.. Att tjäna pengar är ju inte helt fel.. Förhoppningsvis får man lite mer än 1050 kr som studeiebidraget ligger på.. Och med pengar kommer möjligheter.. Men vi får väl se vad som händer med mej och alla andra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0