Tjuv i trappuppgången

Ja, nu har även brotsligheten kommit till våran port.. Det hela började med att det var någon som klottrade i trappuppgången.. Vet inte vad det kan tänkas vara för folk, men säkert några småglin som inte har bättre saker för sig.. Och nu är mina Vans stulna.. Mina slitna, smutsiga, gammla men ändå älskade vans. Jag kan inte riktigt förstå vem som skulle vilja ha dem.. Om man ska sno skor ska man väl ändå försöka sig på några hela och rena?! Men antagligen så är det bara oerhört uttråkade ungar som bara vill jävlas, kan tänka mej att de slängde skorna i första bästa buske... Så från och med nu ska jag inte ställa mina skor utanför dörren, så det är bäst att inte några besökande heller gör det.. För då vet man aldrig om man får vandra hem på strumporna eller inte..

Det finns dock teorier att skorna inte är snodda utan att jag har glömt dem någonstans.. Men vem glömmer sina skor? Enda möjligheten är att jag glömde dem när jag var och tränade i såna fall... Att jag då vandrade hem i mina träniskor.. Men jag har ändå uteslutet den teorin då jag nästan säkert kan komma ihåg att jag vandrade hem i mina vans.. Och dessutom har jag letat igenom "upphittat-högen" där..

Imorn bär det iaf iväg till täby, får se om jag kanske inhandlar några nya skor då.. Måste ha ett par som man inte behöver knyta, för det är så enormt jobbigt att varje morgon hålla på och fixa med det.. Men just nu ser det inte ut som att jag kommer köpa några nya vans.. Jag vill nog hellre hitta nåt nytt för omväxlingens skull..

Kommentarer
Postat av: Katta

när tränade ni :O ?

2007-05-04 @ 22:54:14
URL: http://dishearten.blogg.se
Postat av: Malin

Det var väl någon vecka sen typ..

2007-05-05 @ 19:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0